tiistai 21. lokakuuta 2014

you want mustard with that?

Olen näin kolmenkympin kynnyksellä ruvennut miettimään enemmän tyyliäni. Tuntuu, että minulla on ollut sama tyyli ja samat rytkyt viimiset 10vuotta. On siis aika päivittää pikkuhiljaa hieman aikuisempaan tyyliin. Suuret ja radikaalit muutokset eivät ole minua ollenkaan niin piti alottaa hieman pienemmistä muutoksista. Viimisen vuoden aikana olen heivannut hupparit pois vaatekaapista. Tilalle toki tarvitsee jotain ja olen aina himoinnut neuletakkia, mutta en vaan ole löytänyt oikean mallista tai tyylistä neuletakkia kaupasta. Sillon täytyy tehdä itse!
--------------------------------------
Now that I'm almost thirty I've been thinking about my style. I feel like my style haven't changed in 10 years. So it's time to update my wardrobe to a bit grownup style. Big and radical changes ain't really my thing so you have to start small. In the past year I have tossed all my zipper hoodies away. But ofcourse I needed something to "fill the gap". So this is what I did.


Kaavana on lähtökohtana oma peruskaavani, jonka kuosittelin näin:
-----------------------------
The pattern is my own basic pattern, and I transformed it like this:

Kaavat eivät ole missään mittasuhteissa!
-------------------------
The patterns are NOT in scale!

Nämä mitat ovat vaan suuntaa antavia ja niitä mitä itse käytin. Etukappaleen etureunan leveyteen vaikuttaa mahdollisten nappejen leveys. Itse jätin siihen 2,5cm. Jos haluat laittaa siihen 3cm niin lisää vielä 6cm ja hupun etureunaankin tarvtset silloin 3+3cm jne. Vihreä alue on tukikankaan paikka.
-----------------------------
Mesurment in the picture are just the ones I used, you may want to use different mesurment. 
Note: those are centimeters.
I added 2,5cm in the front plus 5cm but if you want to put 3cm you have to add the 3cm plus 6cm and so on. The green is for gluesupport fabric


.
Lisäsin vielä vyölenkit, vyön ja taskut ja valmista tuli.
--------------------------------
In the end I added beltloops, belt and pockets and it's done.


Eurokankaasta olin jo jonkinaikaa himoinnut aivan ihanaa joustocollegea.
Se on pehmeää, joustavaa, harjattua ja kaikkein parasta: sinapinkeltaista. Kun mainosten mukana tuli 20% alennuskuponki, niin raaskin kangasta jopa ostaakin.






2 kommenttia:

  1. Onpa ihanan mallinen! Minäkin ostin tätä samaista kangasta. Jotenkin superpehmeää ja suloista iholla. Itse en ole vain vielä saanut siitä mitään tehtyä, hupparia ajattelin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Tää kangas on kyllä aivan ihanaa. Joustaa hyvin ja tää pehmeys <3

      Poista

Kiitos kommentistasi! Jokainen sana lämmittää mieltäni. Muistathan säilyttää anonyymisyytemme, etkä julkaise kommenteissasi nimiämme.
kiitos!
----------------------------------------
Thank you for your comments! Every word means the world to me. Please respect our anonymity and do not post our names in the comment. Thanks!